Om oss

Topp Regnskap AS er et autorisert regnskapsbyrå . Vi er regnskapsførere med erfaring fra de fleste bransjeregnskap som utfyller hverandre, og det er sikkert en av oss som ”forstår” deg! Arbeidsmiljøet vårt er fylt med arbeidsglede, noe som gjør at våre ansatte gjør sitt beste for deg, og har det trivelig på jobb. Vi tilbyr alle tjenester innen regnskap; bokføring, fakturering, betaling av regninger, lønnskjøring, utarbeidelse av ligningspapirer, årsregnskap, selvangivelse, skatteberegning og rapportering. Øvrige tjenester som økonomisk rådgivning, bistand i forbindelse med stiftelse av nytt selskap eller ved innføring av nytt regnskapsprogram og budsjettering, er også tjenester vi tilbyr.

Vi tilbyr fastpris.

Hvorfor skal du velge oss?

Våre ansatte har lang erfaring. Kombinert med kontinuerlig faglig oppdatering, gode rutiner, samt moderne dataløsninger, gjør at du trygt kan velge oss som en av dine langsiktige samarbeidspartnere. Å gjøre en god jobb både for de store og små kundene våre, er vårt daglige fokus. Hyppig og god kommunikasjon med deg som kunde, er en forutsetning for vårt samarbeid. Vi ønsker å være en av dine diskusjonspartnere, og tilbyr deg å være din regnskapsfører fra A til Å, eller så mye du trenger oss.
Kvalitet, service, fleksibilitet, effektivitet og punktlighet er en selvfølge når du velger oss. Vi er konkurransedyktig i kombinasjon av pris og ytelse.

+ 47-94079190

CHAT MED OSS FOR BESTE LØSNING FOR REGNSKAP